Home SOCIETAT SOCIETAT/ L’estudi 1 d’Alzira Ràdio és des d’ahir l’estudi Alfonso Rovira
SOCIETAT/ L’estudi 1 d’Alzira Ràdio és   des d’ahir  l’estudi Alfonso Rovira

SOCIETAT/ L’estudi 1 d’Alzira Ràdio és des d’ahir l’estudi Alfonso Rovira

0
0

L’estudi 1 d’Alzira Ràdio és des d’ahir l’estudi Alfonso Rovira

El programa El dia per davant d’Alzira Ràdio conduït per Ma. Carmen Cano, acabava ahir amb un homenatge per al radiofònic Alfonso Rovira.

Alzira Ràdio ha encetat els actes de celebració del seu 25 aniversari amb un regal ben especial per a qui ha sigut una icona de la ràdio de la nostra ciutat.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Alfonso Rovira complia diumenge 89 anys de vida i l’emissora municipal que ell va inaugurar en 1995 li ha fet l’últim regal d’enguany. L’estudi principal d’Alzira Ràdio des d’on es realitzen tots els programes d’esta casa ha passat a denominar-se Estudi Alfonso Rovira.

El dia per davant acabava ahir amb una entrevista especial, en la qual participava Alfonso Rovira, Xavi Pérez, regidor de Comunicació, i els professionals d’Alzira Ràdio.

Després d’un repàs a la seua trajectòria com a cronista gràfic, Pérez li va comunicar en directe la decisió de donar el seu nom a l’estudi principal de l’emissora. L’homenatjat es va mostrar content i emocionat i va agrair el gest i, a continuació, en acabar el programa, va col·locar la placa en la porta de l’estudi.

Nascut a Caravaca de la Cruz en 1931, es va traslladar a Alzira tres anys més tard per obligacions laborals de son pare. En 1955 passà a ingressar en la plantilla de Ràdio Alzira de la Cadena SER com a tècnic de so i en 1984, quan es complien 50 anys de la fundació de l’emissora, va ser nomenat director d’esta fins al seu tancament en 1990. Des de les primeres emissions va col·laborar amb Alzira Ràdio amb un programa setmanal on cada dijous recordava el passat de la nostra ciutat en El dia per davant.