Home L'ALCUDIA SOLIDARITAT/ L’assemblea de L’Alcudia recapta més de 12.000 euros
SOLIDARITAT/ L’assemblea de L’Alcudia recapta més de 12.000 euros

SOLIDARITAT/ L’assemblea de L’Alcudia recapta més de 12.000 euros

0
0

L’Alcúdia recapta més de 12.000 euros contra el càncer

La junta local de l’AECC va fer lliurament del xec amb la recaptació aconseguida amb la venda de més de 2.500 dorsals de la no celebrada Run-Càncer 2020, en total 12.690 euros, que aniran destinats a la investigació.

En el transcurs d’un acte molt emotiu, en que van prendre la paraula l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, el president de l’AECC València , Javier Llombart, i la presidenta de l’AECC l’Alcúdia, Imma Sanchis, es van donar a conéixer els resultats de la iniciativa que la junta local va dur endavant per tal de recaptar fons malgrat la no celebració de la Run-Càncer 2020: es va posar a la venda, per un preu de 5 €, els dorsals de la carrera junt amb una bossa portamascaretes amb el logotip de la Run-Càncer 2020. Les xifres de la campanya han sigut un èxit sense precedents: s’han venut més de 2.500 dorsals solidaris i s’han recaptat 12.690€ contra el càncer.

ALZISAN Ecologico y tradicional

“Ha sigut molt costós tant par a la junta com per a les entitats col·laboradores, perquè els propis establiments comercials ja tenien molts entrebancs per a poder dur endavant la seua activitat normal durant la desescalada – afirmava Imma Sanchis– però tot i això s’han bolcat en la venda de dorsals solidaris. Des de l’AECC l’Alcúdia els hem volgut donar públicament les gràcies va tot el poble de l’alcúdia i a totes les empreses que han col·laborat”. Per tal d’agrair esta col·laboració, al llarg de l’acte es lliuraren detalls commemoratius a totes les entitats col·laboradores.

El xec va ser lliurat al president d’AECC València, Javier Llombart, que va agrair la solidaritat del poble de l’Alcúdia i “l’esforç de la junta local, una de les més actives de la província, que ha aconseguit vendre més de 2.500 dorsals solidaris en un poble de 12.000 habitants”

Per la seua banda, l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, que tancava el torn de paraules, va afirmar que coneix molt bé que l’Alcúdia és un poble generós, que sempre es fa de notar per a bé en les situacions més difícils, però que “en escoltar les xifres que s’han aconseguit en esta recaptació solidària, m’he sentit molt orgullós de la meua gent, del poble en general i de la junta de l’AECC l’Alcúdia en particular”.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *