Home ALCUDIA SUCESSOS/ La Policia rescata a una dona lligada a sa casa
SUCESSOS/ La Policia rescata a una dona lligada a sa casa

SUCESSOS/ La Policia rescata a una dona lligada a sa casa

0
0

La companya de pis i exparella l’havia colpejada al cap i al cos i l’havia lligada de mans i peus amb fil de pescar.

La policia va ser alertada per un veí i va haver de trencar la porta per a socórrer-la.

La Policia Local de l’Alcúdia rescata una dona lligada i colpejada a sa casa

Els fets van passar en la matinada de Dissabte. Un veí del carrer Colom de l’Alcúdia va avisar la policia que  sentia crits i colps a un pis veí. En arribar els agents de guàrdia de la Policia Local, van escoltar també colps en terra i una veu femenina que demanava ajuda, en identificar-se i veure que ningú no acudia a obrir, van trencar la porta i van descobrir al terra del la sala una dona de 67 anys, lligada de peus i mans amb fil de pescar i amb senyals evidents d’haver segut colpejada al cap i a diverses parts del cos.

En ser deslligada i atesa, la dona va explicar que la dona que vivia amb ella, R.S.C., de 55 anys,  l’havia colpejat, li havia furtat tots els diners que tenia a casa i altres efectes personals i s’havia endut el seu automòbil;  deixant-la lligada al terra i a fosques, tal i com la van trobar els agents.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Immediatament, la Policia Local va acompanyar  la víctima al Centre de Salut, on li van haver de posar 9 grapes al cap, i va donar avís a la Guàrdia Civil, que s’encarregà de les diligències. 

Dilluns, la titular del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Carlet  va obrir diligències prèvies i va decidir adoptar una mesura cautelar d’allunyament de més de 500 metres de  la víctima, a mes de prohibició de comunicar-se amb ella directa o indirectament la qual cosa inclou telefonades, missatges telefònics, correu ordinari  o e-mails. L’ordre estarà vigent fins que finalitze el procediment i hi haja una sentència firme. La denunciada es troba a hores d’ara en parador desconegut.

Per la seua banda, tant el grup ALVIOGEN de la Policia Local com els Serveis Socials de l’Alcúdia estan assessorant la víctima i s’han preocupat de cobrir les seues necessitats bàsiques i acompanyar-la a fer les diferents gestions necessàries.