Home SOLIDARITAT SOLIDARITAT/ Col·lecta Càncer 2019 Alzira
SOLIDARITAT/ Col·lecta Càncer 2019 Alzira

SOLIDARITAT/ Col·lecta Càncer 2019 Alzira

0
0

La Junta Local contra el Càncer d’Alzira recapta vora 9000 euros

La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, ha comunicat a l’Ajuntament d’Alzira que la quantitat que s’ha aconseguit a partir de les donacions de la ciutadania és de 8.908,50 euros.

La Junta Local contra el Càncer d’Alzira col•labora, any rere any, amb l’Associació Espanyola contra el Càncer i, per això, el passat dimecres 8 de maig va organitzar la tradicional col•lecta per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Al llarg del matí van participar de manera voluntària a les taules repartides per diferents punts de la Ciutat. Una col•lecta que, com sempre, compta amb el suport i col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

ALZISAN Ecologico y tradicional

La presidenta de la Junta, Mariví Ferragut, ha manifestat en nom de tota l’associació el seu agraïment tant a l’Ajuntament com als alzirenys i alzirenyes, per la seua participació i ajuda sense la qual, la lluita per esta causa no seria possible.

Recordem que el passat mes d’abril, la Junta d’Alzira va estar guardonada amb la Menció Especial a l’esforç i treball per la seua recaptació anual al llarg de l’exercici 2018.