Home SOLIDARITAT SOLIDARITAT/ Enric Juan Alcocer visita ADISPAC
SOLIDARITAT/ Enric Juan Alcocer visita ADISPAC

SOLIDARITAT/ Enric Juan Alcocer visita ADISPAC

0
0

El DG d’Infraestructures de Serveis Socials visita ADISPAC

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan Alcocer i la regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Vivenda, Marina Mir, visitaren ahir a la vesprada les instal·lacions del taller ocupacional ADISPAC per a persones amb diversitat funcional.

Després d’un primer contacte en la conselleria fa unes quantes setmanes, el director general es va comprometre amb l’associació a visitar ADISPAC per a conéixer de primera mà el projecte de reforma i ampliació del centre.

ALZISAN Ecologico y tradicional

La vesprada d’ahir van fer un recorregut pel centre, saludaren els usuaris i el personal treballador i van rebre informació detallada del projecte tècnic per a la reforma de les instal·lacions d’ADISPAC. Enric Juan va mostrar interés pel projecte i estudiarà la possibilitat de portar a terme tasques de millora del centre.

Així mateix, va anunciar que en esta nova legislatura està visitant els diferents centres de la Comunitat per tal de conéixer les seues necessitats i establir així les prioritats en matèria d’Infraestructura social.

Per la seua part, Marina Mir va manifestar que la intenció de l’Ajuntament és seguir donant suport a l’associació, com ho han fet fins ara. En 2019 ja vam finançar 20.000 euros per a la reparació del sostre de l’edifici. “Valorem molt que el director general acudisca als centres i conega la realitat de les associacions de primera mà, per a fer-se una idea real de les necessitats de les persones”.

ADISPAC
És l’associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual d’Alzira i comarca, sense ànim de lucre i l’entitat titular del Centre Ocupacional La Ribera.

El Centre Ocupacional La Ribera és un centre concertat integrat en el Sistema Públic Valencià de Serveis Socials que atén persones amb discapacitat intel·lectual adultes.

El seu objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seues famílies.

Materialitzar els suports a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seues famílies d’acord amb els criteris de qualitat i plena inclusió.