Home TURISME TURISME/ Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira
TURISME/ Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira

TURISME/ Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira

0
0

El Museu Faller protagonista en març de Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira.

El dijous 12, divendres 13 i dissabte 14 de febrer torna Peke Turisme, l’oferta d’oci i diversió per als més menuts i les seues famílies. L’activitat està adaptada a l’horari escolar per tal de possibilitar l’activa participació dels col·legis interessats a acollir-se a esta iniciativa impulsada des de la Regidoria de Turisme.

El programa consistix a apropar i donar a conéixer els elements patrimonials més característics de la nostra ciutat. Este mes de març l’activitat es desenrotllarà en el Museu Faller, ubicat al carrer Santa Llúcia, 18.

ALZISAN Ecologico y tradicional

L’activitat consistirà en la visita guiada al museu per ninots vivents i finalitzarà amb el muntatge d’una falla humana i una gran mascletà de só. En esta ocasió l’activitat va dirigida als alumnes de 1r i 2n de primària dels centres educatius de la nostra ciutat que sol·liciten la seua participació.

Per a disfrutar de les funcions teatralitzades, a càrrec de la companya de teatre local MiraRosana, caldrà abonar un euro per participant, tant dijous com divendres, mentre que dissabte, el dia dedicat a l’activitat en família amb taller de reciclatge per als menuts, el preu serà de 2 euros. L’horari de l’activitat serà d’11 a 13.30 hores i les places de participants són reduïdes per la qual cosa cal inscriure’s amb antelació en turisme@alzira.es

Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de Turisme, agraix la bona acollida de l’activitat per part dels col·legis de la ciutat i recorda que Peke Turisme continuarà realitzant-se també al llarg dels mesos d’abril, maig i juny.

Aguilar anima tant als col·legis com a les famílies a participar de les activitats previstes, la qual cosa ajuda al coneixement dels més menuts dels elements patrimonials i turístics que conservem els alzirenys, ja que ells són el futur i els que deuen de seguir preservant el patrimoni que ens fa grans com a ciutat.