Home ACTUALITAT ACTUALITAT/ Ple extraordinari i telemàtic de l’Ajuntament de l’Alcúdia
ACTUALITAT/ Ple extraordinari i telemàtic de l’Ajuntament de l’Alcúdia

ACTUALITAT/ Ple extraordinari i telemàtic de l’Ajuntament de l’Alcúdia

0
0

Se celebrà ahir dimarts 16 de març, a les 19.30 de la vesprada, amb dos únics punts a l’ordre del dia.

l’adhesió a la convocatòria del PMIC i la remodelació del nombre de regidors amb dedicació exclusiva.

El Ple extraordinari es convocà en principi per tal de complir els terminis establerts per participar en l’obtenció d’una subvenció dirigida al desenvolupament de Plans Municipals d’Inclusió i Cohesió Social, la qual és altament recomanable per millorar el Benestar Social del veïnat de l’Alcúdia. Així ho ha entés el grup de govern municipal, que ha tret endavant i amb l’abstenció de PP i Compromís, l’acceptació per part de l’Ajuntament a formar part de la convocatòria per a impulsar la redacció del PMIC i la creació del Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

A més, arran de canvis recents en l’organització municipal, i per tal d’augmentar l’eficiència i, com a conseqüència, la millora en la resolució dels problemes diaris dels ciutadans, es proposava una remodelació en el nombre dels regidors amb dedicació exclusiva.

El canvi organitzatiu ha estat degut bàsicament al fet que un dels regidors amb dedicació exclusiva, està en situació de baixa mèdica de durada mitjana-llarga, de manera que s’estaven repartint les seues tasques entre la resta de regidors.

Des del grup de Govern s’ha decidit que la millor solució, és nomenar un nou regidor amb dedicació exclusiva, que puga assolir de moment les activitats pròpies del regidor que està de baixa i, més avant, mamprendre altres projectes previstos en els dos anys que resten de legislatura. El nou edil amb dedicació exclusiva és el regidor d’agricultura, Parcs i jardins, Aureli Amat Fayos, i el seu nomenament s’ha aprovat amb els vots del PSPV i l’abstenció dels altres dos grups, que han considerat que es tracta d’una decisió d’organització interna del grup de govern.

Així, l’Ajuntament de l’Alcúdia compta a partir de hui amb tres regidors alliberats i el suport d’un càrrec de confiança. «Este canvi d’organigrama -ha afirmat l’alcalde en el plenari- no suposa ni un euro més del que ja estava adjudicat en els pressupostos de 2021, i és la millor solució per a facilitar la gestió del dia a dia d’un poble actiu i dinàmic com és l’Alcúdia».