Home ACTUALITAT SOCIETAT/ DONES GRANS I VALENTES
SOCIETAT/ DONES GRANS I VALENTES

SOCIETAT/ DONES GRANS I VALENTES

0
0

ES PRESENTA LA CAMPANYA DONES GRANS I VALENTES.

La Mancomunitat de la Ribera Alta ha presentat una campanya al voltant del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones titulada Dones Grans i Valentes.

Amb l’objectiu de per donar veu a totes aquelles dones majors de seixanta-cinc anys, dones que pateixen a diari una invisivilització constant de la seua figura i del seu paper en la societat

ALZISAN Ecologico y tradicional

A l’acte de presentacin, conjuntament al president de la Mancomunitat Txema Pelàez Palazón, ha assistit la Directora General de l’Institut València de les Dones, Maria Such Palomares.

Amb aquesta campanya es vol fer un reconeixement a la seua lluita i a la seua contribució a la nostra societat. Quan es parla de violència de gènere o d’agressions masclistes, generalment es posa el focus en la gent jove i es deixa de costat a dones majors tan afectades per aquesta problemàtica silenciada.

És per això que enguany la campanya de commemoració del 25 de noviembre, Dia internacional de l’eliminació de la Violència contra les dones, està dedicada a dones grans, lluitadores i valentes que han construït aquesta societat i que han lluitat per la igualtat d’oportunitats que hi volem aconseguir, durant tota la seua vida.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *