Home ACTUALITAT SOCIETAT/ Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere
SOCIETAT/ Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

SOCIETAT/ Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

0
0

Alberic se suma a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament d’Alberic va aprovar en el plenari municipal ordinari celebrat ahir dijous la seua adhesió a la Xarxa de Municipi Protegits contra la Violència de Gènere, després de la proposta realitzada i defensada per la seua regidora d’Igualtat, Isabel Beta.

La proposta va aconseguir el suport de totes les formacions polítiques amb representació en el consistori i suposa una mostra més de les accions que l’equip de govern encapçalat per Toño Carratalá està portant en aquesta legislatura en favor de la igualtat entre homes i dones. La Xarxa és una iniciativa de la Diputació de València amb la finalitat d’aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones.

ALZISAN Ecologico y tradicional


“I ací sempre hem estat. I ací sempre volem estar en el futur. Fins que desaparega la violència. Mai està de més ratificar el nostre compromís contra la violència contra les dones i el nostre suport a totes aquelles que la pateixen i és per això que, fruit d’un treball continuat, considerem que és necessari (quasi una obligació) l’adhesió a esta entitat que ens ajuda a ser més fortes contra esta xacra social”, va argumentar la regidora Isabel Beta en el plenari. L’objectiu d’esta xarxa és recolzar-se en els municipis per a l’elaboració de programes, mesures i accions per a l’eradicació de la violència de gènere, així com l’intercanvi d’iniciatives locals entre tots els pobles adherits.


“Des de la Regidoria d’Igualtat hem d’impulsar tota classe de projectes que servisquen per a identificar i difondre bones pràctiques locals en la lluita contra la violència de gènere i per això adherir-nos en esta xarxa suposa un pas més d’este ajuntament i de la Regidoria d’Igualtat. Seguirem. No pararem. Les dones d’Alberic han de percebre que estem al seu costat. De forma convençuda. De manera contundent”, ratificà Beta.