Home AJUNTAMENT AJUNTAMENT/ Les ajudes a autònoms d’Alzira són compatibles amb les autonòmiques
AJUNTAMENT/ Les ajudes a autònoms d’Alzira són compatibles amb les autonòmiques

AJUNTAMENT/ Les ajudes a autònoms d’Alzira són compatibles amb les autonòmiques

0
0

“Hi ha interessos partidistes per a crear confusió al voltant de la compatibilitat de les ajudes

El passat dimarts l’Ajuntament anunciava les noves ajudes a treballadors autònoms destinades a la reactivació econòmica en el municipi d’Alzira i compatibles amb les ajudes de la Generalitat Valenciana publicades el passat mes d’abril.

Prèviament l’Ajuntament ha obtingut l’acord favorable i unànime del plenari al contingut de les ajudes, així com també comptem amb el vistiplau de la Secretaria i la Intervenció municipal.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Davant els dubtes existents pel que fa a la compatibilitat de les ajudes cal dir que l’objecte de les autonòmiques consistix a compensar la disminució d’ingressos com a conseqüència de l’estat d’alarma, i en el cas de les ajudes locals la finalitat és impulsar l’activitat econòmica i reactivar-la una vegada es torne a posar en marxa amb la nova normalitat.

En este sentit l’alcalde d’Alzira ha assenyalat que determinades formacions han qüestionat estes ajudes: “Hi ha interessos partidistes per a crear confusió al voltant de la compatibilitat de les ajudes, quan són complementàries a les autonòmiques.

L’objecte de les de la Generalitat és compensar la disminució d’ingressos, mentre que les nostres es dirigixen a la posada en marxa i reactivació del comerç quan òbriguen”.

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

L’alcalde també ha explicat que l’Ajuntament compta amb un informe sobre la inexistència de duplicitats elaborat per la Conselleria de Presidència a través de la Direcció General de l’Administració Local de la Generalitat Valenciana així com un altre informe, també favorable, sobre Sostenibilitat Financera subscrit per la mateixa