Home COMARCAL ACTUALITAT/ Demòcrates Valencians continua consolidant la seua estructura orgànica
ACTUALITAT/ Demòcrates Valencians continua consolidant la seua estructura orgànica

ACTUALITAT/ Demòcrates Valencians continua consolidant la seua estructura orgànica

0
0

Demòcrates Valencians aprova la seua estratègia d’acció electoral davant les pròximes eleccions valencianes.


Reuneix la seua Junta General a la Ribera Alta on decideix activar la seua posició política davant la presència de Vox en les institucions valencianesDemòcrates Valencians (DV) va celebrar la seua Junta General a Alzira (La Ribera Alta) dissabte passat 01 de maig, fent costat així al seu col·lectiu comarcal liderat per Carles Aranda.

El màxim òrgan entre congressos del partit va ser presidit per Carles Fontestad (regidor a Massalfassar) i va comptar amb la participació de Tomás Ferrandis (exalcalde de Xeresa), l’exdiputat autonòmic Fermín Artagoitia o l’expresident de L’Empresarial Eugeni Senent.

ALZISAN Ecologico y tradicional
EL REPTE DEL RECICLATGE
EL REPTE DEL RECICLATGE


En la jornada de treball es van presentar els preceptius informes per part del Secretari General Albert Sarrió i el responsable d’organització Lluís Bertomeu, aprovant-se l’estratègia fins a 2022 de Demòcrates Valencians: primar les aliances electorals en l’arc parlamentari autonòmic per a consolidar la presència efectiva del valencianisme centrista davant la irrupció de Vox en les institucions valencianes.

La proposta eminentment antivalenciana i contrària als interessos i la identitat de la nostra terra que representa el partit dretà ha de comptar amb la contestació de l’espai valencianista moderat i pragmàtic que vol representar Demòcrates Valencians.


El responsable de Relacions Institucionals Alfredo García-Petit també va anunciar la sol·licitud d’adhesió al Partit Demòcrata Europeu (PDE-EDP), dins del marc de la coalició europea on DV participa junt EAJ-PNB o Coalició Canària.

El partit liberal valencianista continua així consolidant la seua estructura orgànica junt a les forces polítiques defensores de l’autogovern, a més d’avançar en la seua implantació territorial de nord a sud de la Comunitat Valenciana, remarcant la defensa dels sectors productius de la nostra terra i la reivindicació dels interessos valencians davant l’Estat i la UE.

           

tags:

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *