Home COMARCAL ESPORT/ Emoció màxima per al Torneig de Màdel de Guadassuar 
ESPORT/ Emoció màxima per al Torneig de Màdel de Guadassuar 

ESPORT/ Emoció màxima per al Torneig de Màdel de Guadassuar 

0
0

El Torneig de Guadassuar serà la cinquena prova puntuable per al Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

Ens acostem a l’equador del Circuit 2021, i arriba el Torneig de Guadassuar amb una gran igualtat als rànquings tant en primera com en segona categoria, que estan liderades pels equips de Deportes Frias i els Professors respectivament.

La segona parada a la Ribera Alta, serà una cita clau de cara a confeccionar el pòdium 2021, i les pistes del Algepadel Indoor d’Algemesí, tornaran a viure el pròxim 4 de juliol de 9 a 14h, un gran matí del millor màdel.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

Al igual que la resta tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del dimecres 30 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 635 40 87 27. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El clubs de pilota Amics de la Ribera i Guadassuar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.