Home AJUNTAMENT ACTUALITAT/ Arranca la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea a Alzira
ACTUALITAT/  Arranca la      Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea a Alzira

ACTUALITAT/ Arranca la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea a Alzira

0
0

Arranca la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea amb la Comissió de Seguiment

Ahir es va realitzar la primera reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea a l’Ajuntament d’Alzira amb la participació de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el Director de la Càtedra, Bernardo Pascual, el Director de l’Escola d’Agrònoms Alberto San Bautista, els regidors de Cultura, Educació i Medi Ambient i altres representants de la Universitat Politècnica de València.

BOMBERS MONTANYES SEGURES
BOMBERS MONTANYES SEGURES

El passat mes de novembre, en la Universitat Politècnica de València, va tindre lloc la signatura d’esta càtedra a càrrec de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i del rector de la universitat, Francisco Mora. Es tracta d’un acord dirigit fonamentalment a la promoció i el desenvolupament de la investigació i innovació en l’àmbit tecnològic tant en el camp agrari com mediambiental.

La Comissió de Seguiment integrada per membres de  la UPV i de l’Ajuntament d’Alzira mitjançant IDEA, es va reunir per a valorar les actuacions immediates i rellevants que es portaran a terme d’acord a una sèrie de línies de treball.

ALZISAN Ecologico y tradicional

“Amb esta primera trobada hem fet un pas important per a encetar la relació entre la Universitat Politècnica de València i el propi Ajuntament a nivell empresarial, d’agricultura i alimentació, que són les principals àrees temàtiques de la càtedra” ha explicat l’alcalde, Diego Gómez.  

Dins de les matèries tractades, s’ha encetat la planificació per a crear un microweb que arreplegue el contingut de la càtedra, la seua difusió a tots els interessats, així com s’ha indicat que l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la UPV,  en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira seran l’escenari per a portar a terme les diferents activitats de formació, col·laboracions, beques, conferències o per a portar a terme la gestió de pràctiques en empreses.

Una vegada ha conclós la reunió, el rector de la UPV, Francisco José Mora, ha signat en el llibre de visites de l’Ajuntament, i ha fet ressò del seu agraïment per l’acollida rebuda i per crear este vincle tan directe amb la universitat. 

Més tard, amb la resta de representants han visitat les instal·lacions de l’ajuntament i els centres d’Idea i de la Clau, per conèixer de més a prop el seu funcionament i els diferents departaments on es desenvolupen les activitats de formació. A més, han continuat la vista per la ciutat, les seues arrels i evolució al MUMA i finalment han visitat el nostre preuat paratge de La Murta fins al monestir. 

tags: