Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA ACTUALITAT/ Com cada 30 desembre
ACTUALITAT/ Com cada 30 desembre

ACTUALITAT/ Com cada 30 desembre

0
0

Hui es lliuren les Insígnies d’Or amb l’escut de la ciutat per a l’any 2019

En Alzira i com cada 30 de desembre hui tindrà lloc la concessió de les insígnies d’Or de la Ciutat a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua labor en les modalitats de Humanisme, Activitats Empresarials, Cultura i Esports.

L’acte començarà amb la baixada de la bandera des de l’Ajuntament a les 18 hores, acompanyada de les salves i el nostre himne es despenja de mans del regidor de Cultura, Alfred Aranda per a ser rebuda per l’alcalde de la Ciutat, Diego Gómez.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

La processó cívica comença el seu recorregut amb la segona tinent d’alcalde i representant del PSOE, Isabel Aguilar com a portadora de la bandera, el segon torn li correspon al regidor de Compromís Xavi Pérez, continuarà la regidora de Ciudadanos Clara Aledón, per a finalitzar el recorregut la regidora del Partit Popular Luisa Castells en la plaça Major.

El final de la processó cívica tindrà lloc un homenatge al Rei En Jaume i a la nostra senyera amb la lectura d’un text commemoratiu.

Podrem gaudir d’una xicoteta actuació musical de la banda Jove de la Societat Musical d’Alzira, dirigida per David González.

En acabar, a les 19.30 hores tindrà lloc el plenari extraordinari on es lliuraran les insígnies i podrem escoltar els discursos dels guardonats. L’acte es tancarà amb la signatura al llibre d’Or de la Ciutat.