Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA COVID/ 5.400 persones del 56 i 57 serán vacunades el 6 i 7 d’abril
COVID/ 5.400 persones del 56 i 57 serán vacunades el 6 i 7 d’abril

COVID/ 5.400 persones del 56 i 57 serán vacunades el 6 i 7 d’abril

0
0

Els dies 6 i 7 d’abril, el Departament de Salut de la Ribera vacunara a 5.400 persones nascudes els anys 1956 i 1957.

Estes persones, procedents de les poblacions del Departament de Salut de la Riera, serán citades per la Conselleria de Sanitat amb la data i hora de vacunació. Per este motiu, és MOLT IMPORTANT que tingueu actualitzat el vostre telèfon en el sistema SIP.

Com fer-ho?

Consultar i/o modificar en SIP (Sistema d’Informació Poblacional) qualsevol dels telèfons existents, així com el Correu electrònic, i en cas de tindre una dificultat auditiva, triar el mitjà de comunicació desitjat perquè el personal sanitari puga posar-se en contacte.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

Els telèfons en SIP són:
·TELÈFON MÒBIL DE CONTACTE: És el telèfon mòbil de la persona titular en SIP i el que utilitzarà la Conselleria de Sanitat per a comunicar-se amb la persona (mitjançant trucada telefònica o missatge)
·TELÈFON ALTERNATIU: En cas de no poder contactar amb el mòbil o amb el fix, s’usaria aquest telèfon alternatiu.
·TELÈFON FIX: És el telèfon fix de l’habitatge i de la Unitat Familiar de Convivència
·TELÈFON ESTRANGER: És el telèfon mòbil de la persona titular en cas que aquest mòbil siga estranger.

Els mitjans de comunicació per a casos de dificultat auditiva són:
·Comunicació mitjançant Plataforma SVisual: Desitja comunicar-se utilitzant la plataforma SVisual. (Vídeo-interpretació de llenguatge de signes).
·Comunicació per Videollamada: Desitja comunicar-se per videollamada. La videollamada es complementa amb la possibilitat d’utilització de xat en línia per a el/la pacient, així com el subtitulat simultani en futures versions.
·Hipoacúsia amb comunicació telefònica: Desitja comunicar-se mitjançant trucada telefònica de veu.


Qui pot iniciar-ho? Interessats/Sol·licitants

La persones en situació d’alta en SIP


Quan sol·licitar-ho? Termini de presentació

Durant tot l’any.


Quina documentació s’ha de presentar?


No requereix aportació de documentació.


Com es tramita telemàticament?
A través de l’enllaç corresponent:

Tramitar amb certificat electrònic:

https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciartramite.html?tramite=sip-mod-contacto&version=4&login=c&idioma=es&idcatguc=pr&idprocguc=21130

Tramitació

1.- Per a accedir de manera telemàtica el sol·licitant hauran de disposar d’un sistema de signatura electrònica reconeguda o qualificada i avançada basat en certificats electrònics reconeguts o qualificats de signatura electrònica expedits per prestadors inclosos en la «Llista de confiança de prestadors de serveis de certificació». Entre aquests sistemes s’admeten:

anigifALZISAN
  • El DNIe (DNI electrònic), els certificats emesos per la FNMT (Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre) i els certificats de persona jurídica, empleat públic o persona física emesos per la ACCV (Autoritat de Certificació de la C.Valenciana). https://sede.gva.es/es/sede_certificados
  • També s’admet clau-permanent de l’Estat com a mètode d’autenticació i signatura per a la tramitació telemàtica dins de la seu electrònica de la Generalitat. Aquest mecanisme únicament és acceptat per a les persones físiques i per tant queden excloses les persones jurídiques (empreses, ajuntaments, entitats….).
    Més informació en https://sede.gva.es/va/sede_certificados
    2 .- Per a realitzar tràmits per via telemàtica davant l’Administració de la Generalitat actuant en representació d’una altra persona (física o jurídica), haurà d’inscriure’s prèviament en el REGISTRE DE REPRESENTANTS de la ACCV, o bé en el REGISTRE ELECTRÒNIC D’APODERAMENTS de l’Administració General de l’Estat, la respectiva informació del qual està disponible en l’apartat «Enllaços» d’aquest tràmit.
    Sense aqueixa inscripció prèvia, a més de no quedar acreditada la seua representació, no es rebrà res en la carpeta ciutadana de la persona presentadora.
    3- Així mateix s’ha de tindre instal·lat en el seu ordinador l’aplicació autosigna en el cas que vaja a realitzar la signatura amb el seu certificat digital. https://firmaelectronica.gob.es/home/descargas.html