Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA CULTURA/ Gorres d’El Valencià en moviment als xiquets i xiquetes esportistes
CULTURA/ Gorres d’El Valencià en moviment als xiquets  i xiquetes esportistes

CULTURA/ Gorres d’El Valencià en moviment als xiquets i xiquetes esportistes

0
0

El SERVAL reparteix gorres d’El Valencià en moviment als xiquets  i xiquetes esportistes

El Servei de Promoció i ús del Valencià alzireny, el Serval, ha repartit al llarg de la passada setmana més de 300 gorres, impreses amb el lema El valencià en moviment.

Els destinataris d’esta acció que promociona l’us del valencià en l’àmbit esportiu són els xiquets i les xiquetes d’entre 4 i 16 anys, esportistes i usuaris de les les instal·lacions del Camp d’esports Venècia.

Alfred Aranda, regidor de Cultura, i les membres del SERVAL, Andrea Maravilla i Rosalia Felipe, amb el suport de la regidoria d’Esports van acudir el passat divendres al Camp d’Esport on es desenvolupa el Campus Multiesport del Club  Atletisme Alzira, de la UD Alzira i del Club de Pilota Valenciana Alzira. 

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

“Amb esta actuació volem promocionar la pràctica dels esports, els jocs populars valencians i la sociabilitat.  També els animen a emprar i estimar el valencià i que el mantinguen sempre en forma”, declara Alfred Aranda, Regidor de Cultura.

El xiquets i joves no van dubtar ni un segon en posar-se les gorres i han agraït el regal. 

Des de l’Ajuntament d’Alzira s’ha manifestat sempre el compromís per estar al costat de les persones i promovent hàbits saludables.

tags: