Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA FALLES/ La celebració de les falles 2021 a Sueca seran possiblement a octubre
FALLES/  La celebració de les falles 2021 a Sueca seran possiblement a octubre

FALLES/ La celebració de les falles 2021 a Sueca seran possiblement a octubre

0
0

COMUNICAT OFICIAL DE LA REUNIÓ DE PRESIDENTS, 16 de maig de 2021.

Reunits tots els presidents o persones autoritzades, representant a les comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, junt al President de la JLF i la secretària; després d’analitzar i debatre el tema de la celebració de les falles 2021 al mes d’octubre, (del 7 al 12 d’octubre), van prendre el següents acords de l’ordre del dia:

Es va acordar que hi hauran falles a Sueca i donar la possibilitat de plantar, únicament, aquelles que ho considerin oportú, amb consulta amb els seus fallers i falleres i prenent la decisió de si volen celebrar-les. El resultat de les comissions que han decidit plantar es comunicarà el 26 de maig de 2021.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Per part de l’Ajuntament de Sueca i la Junta Local Fallera, s’organitzaran diversos actes dirigits al món faller durant aquestes dates.

En la reunió s’ha mostrat la voluntat de ser comprensius amb la difícil situació actual, on no cal fer diferències entre les Falles que per diferents motius prenguen la decisió de fer o no falles i unir forces entre tots per retornar a la normalitat .

tags: