Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA FORMACIO/ ORIENTA’T ALZIRA 2021
FORMACIO/ ORIENTA’T ALZIRA 2021

FORMACIO/ ORIENTA’T ALZIRA 2021

0
0

La fira Orienta’t d’Alzira 2021 es traslada als centres educatius amb suport telemàtic

  • Del 22 al 30 d’abril al vostre centre
  • Tota la informació dels estudis i la formació, perquè pugueu triar el vostre futur, el divendres, 30 abril 2021 09:00


Del 22 al 30 d’abril es faran visites a les aules i es presentarà en Minecraft, espai virtual tematizado.

EL REPTE DEL RECICLATGE
EL REPTE DEL RECICLATGE


Els estudiants d’Alzira tenen una cita a partir de demà amb les jornades d’informació Orienta’t. Unes jornades que faciliten tota la informació que l’alumnat necessita per a decidir el seu futur acadèmic i professional. Enguany, a causa de les restriccions, canvia el format i seran els equips d’informació els que es desplacen directament en els centres educatius.

ALZISAN Ecologico y tradicional

NOVETATS 2021:

  • -VISITES INDIVIDUALITZADES A LES VOSTRES AULES.
  • -MINECRAFT D’ORIENTA’T. Una eina en línia que dinamitza i complementa la Fira a través d’una sèrie d’espais prèviament construïts i tematitzats. A més, s’hi integra una zona de ludificació per a resoldre els vostres dubtes a través de jocs.
  • -ESPAI ALZIRA AL MINECRAFT. Podreu visitar els nostres estands informatius virtuals, amb accés als centres educatius d’Alzira.
BOMBERS MONTANYES SEGURES
BOMBERS MONTANYES SEGURES

Per a poder accedir-hi, se vos facilitarà un codi amb el qual tindreu accés al Minecraft d’Orienta’t durant un mes, des de la celebració d’Orienta’t, al vostre centre educatiu.

Al voltant de 1.000 alumnes de quart d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i d’FP bàsica dels centres alzirenys participaran en aquestes jornades fins al 30 d’abril.


Des de l’any 2003, l’Ajuntament d’Alzira realitza aquestes jornades d’informació que s’oferia en format de fira presencial mitjançant panells i amb documentació escrita que els estudiants podien consultar així com assessories personalitzades i ordinadors de consulta amb Internet en un mateix recinte.

           

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *