Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA GASTRONOMIA/ Ca Tomás guanya un dels cacau d’or 2020
GASTRONOMIA/ Ca Tomás guanya un dels cacau d’or  2020

GASTRONOMIA/ Ca Tomás guanya un dels cacau d’or 2020

0
0

Després que aquest matí es realitzarà el lliurament del cacau d’or 2020 un dels guanyadors, Tomás Blay, de Ca Tomas d’Alzira, dedica unes paraules d’agraïment. Casa Tere, de El Grao de Gandía, «templo de los guisos, calderos y elaboraciones tradicionales».

 Ca Tomás de Alzira, que «combina el almuerzo popular con propuestas del senyoret, servidas en su comedor privado».

Les meues paraules han de ser necessariament d’agraiment.


A la Cultura decl’Esmorçar vullc agrair-vos que poseu en valor algo tant nostre.
Des de Ca Tomàs intentem que els nostres clients disfruten de tot el que comporta l’esmorçar en el bar. No és sols menjar-se un entrepà, és compartir taula, confidències, gastronomia típica de nosaltres, els valencians i per què no, tancar fins i tot algún negoci. En estos moments tant difícils per a tots i sobre tot per a nosaltres els hostalers, un premi com el Cacau d’Or, no fa més que donar-nos el suport necessari per continuar endavant. Per continuar cada dia obrint la porta i montant taules per atendre com cal als nostres clients, la majoria amics que també s’esforcen per ajudar-nos. És per això que vullc dedicar este premi als meus clients i en especial a la meua dona i al meu fill que són als qui els robe el temps. I con diuen en el meu poble, Alzira, la cultura no s’atura i si és la de l’esmorçar encara menys.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Enhorabona a tots els premiats en esta edició i sabeu que les portes de Ca Tomàs sempre estaran obertes per a rebre-vos amb els braços oberts.moon