Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA SOCIETAT/ 64.802 € per una comporta automàtica al Pont de Ferro
SOCIETAT/   64.802 € per una comporta automàtica al Pont de Ferro

SOCIETAT/ 64.802 € per una comporta automàtica al Pont de Ferro

0
0

L’Ajuntament instal·la comportes al Pont de Ferro per tal de evitar l’entrada d’aigües del riu al clavegueram.

L’Ajuntament aprova el projecte per a la instal·lació d’una comporta automàtica al Pont de Ferro, que té com a finalitat evitar que l’aigua del riu Xúquer entre a la xarxa municipal de clavegueram quan es dona una pujada del nivell cabal.

Des de la regidoria de Serveis Públics s’ha estudiat i valorat favorablement la instal·lació que portarà a terme Aguas de Valencia al punt d’aliviament localitzat a l’alçada de les comportes del Pont de Ferro. 

ALZISAN Ecologico y tradicional
IDEA S. ECONOMIA largo

“Continuem estudiant totes les propostes que puguen millorar les condicions de la nostra ciutat per a que les nostres infraestructures responguen de manera favorable davant d’una situació de possible inundabilitat” ha explicat Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics.

Amb este projecte es presenta una solució tècnicament correcta i econòmicament viable, que permetrà reduir la possibilitat que es repetisquen episodis anteriors que van suposar que la zona del Parc d’Aràbia Saudita es plenara d’aigua provinent del riu mitjançant la xarxa.

Per a poder portar a terme esta actuació ha estat necessària l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que ja ha donat el seu vist i plau.

La valoració del projecte és de 64.802.61 € (IVA exclòs), i estarà a càrrec de Aguas de Valencia, SA, qui presenta la proposta tècnica per a esta instal·lació que permetrà millorar les condicions de treball del clavegueram municipal que quedaran automatitzades pel propi mecanisme de la comporta amb un sistema de vàlvula anti retorn. 

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *