Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA SOCIETAT/ Minipunt net a la plaça Major
SOCIETAT/ Minipunt net a la plaça Major

SOCIETAT/ Minipunt net a la plaça Major

0
0

Alzira instal·la un minipunt net a la plaça Major

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, continua apostant pel reciclatge i instal·la un minipunt net a la plaça Major que permetrà la recollida de càpsules de café; taps de suro; aparell elèctrics i electrònics; carregadors; piles, bateries i acumuladors; bombetes led; i bombetes de baix consum.

anigifALZISAN

«Amb esta acció fem un pas més en la gestió dels residus en la nostra ciutat, amb una major implicació de les veïnes i veïns, i facilita que es sumen a les iniciatives de reciclatge, així com a la conscienciació de mantindre el medi ambient al municipi», segons el regidor encarregat de l’àrea, Fernando Pascual.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Alzira s’avança amb esta iniciativa a l’establit per la Directiva Europea sobre els residus, que obligarà a tots els estats membres a recollir de forma segura les fraccions de residus perillosos d’origen domèstic abans de l’1 de gener de 2025, garantint d’esta manera el reciclatge d’estos residus.

El regidor espera la col·laboració de totes i tots en esta nova proposta que ens facilita la tasca de reciclar i avança que en els pròxims mesos esta prevista la instal·lació de més mini ecopunts en altres llocs de la ciutat d’Alzira.    

tags:

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *