Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA SOCIETAT/ Nova zona infantil de 600m2
SOCIETAT/ Nova zona infantil de 600m2

SOCIETAT/ Nova zona infantil de 600m2

0
0

Sueca estrena una nova zona infantil de 600m2 als Jardins del Sequial.

 Els treballs, finançats íntegrament per l’Ajuntament, han contemplat a més una restauració de tota la zona 

[  ]

    Sueca compta a partir de hui amb una nova zona infantil de 600 metres quadrats als Jardins del Sequial, un projecte finançat íntegrament per l’Ajuntament i molt demandat per la ciutadania que farà les delícies dels més xicotets i xicotetes de la casa. “Estem molt satisfets de poder inaugurar per fi este parc infantil tan anhelat. Hem volgut ampliar i aprofitar al màxim l’espai perquè els xiquets i xiquetes de Sueca puguen gaudir d’este entorn tan emblemàtic que tenim, que també ha sigut renovat; i esperem que se li faça un ús responsable per part de tots i totes per a poder conservar-lo en les millors condicions per molt de temps pel bé dels més xicotets i xicotetes. Acabem d’obrir les portes i ja està ple de gent i això ens fa sentir-nos molt satisfets”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Des de principis de legislatura, vam posar tota la maquinària administrativa en marxa perquè este parc infantil fora una realitat. Estem segurs que en estos dies d’oci i descans serà molt utilitzat, i ens agradaria també demanar la col·laboració de tots i totes perquè se li faça un bon ús, que es respecten estes instal·lacions perquè puguen gaudir-les per molt de temps els més xicotets i xicotetes, i que siguen un referent com a zona infantil de la ciutat”, ha explicat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui també ha anunciat que s’està treballant ja per a dotar a altres zones de la ciutat de nous parcs infantils, així com en la reparació dels ja existents i en la creació d’altres destinats a l’exercici passiu de persones majors. 

    Junt a l’alcalde i el regidor de Serveis Municipals, han assistit també a la inauguració els regidors Carmen Pérez, Gema Navarro, Celia Beltrán, Fernando Franco i Estefanía Requeni. El nou parc infantil, amb un cost de 180.000 euros, ofereix, entre d’altres jocs, una tirolina, una dinamo amb llums i sons diversos perquè els i les menors interactuen, uns tubs que transporten el so per diferents punts del parc, un castell de grans dimensions amb tobogans i una zona per als i les més xicotets/es. 

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *