Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA TURISME/ Alzira estrena, amb èxit, una possible ruta dels horts
TURISME/ Alzira estrena, amb èxit, una possible ruta dels horts

TURISME/ Alzira estrena, amb èxit, una possible ruta dels horts

0
0

Alzira ha celebrat hui el Día Mundial del Turisme realitzant una visita guiada a l’Hort de Magraner

Meravellats, així han quedat tots els participants de l’activitat organitzada per la Regidoria de Turisme, consistent en una visita guiada a un dels horts emblemàtics de la nostra ciutat, el de Magraner. Així hem celebrat enguany el Dia Mundial del Turisme 2020, amb el lema “Turisme i Desenvolupament Rural”.

Seguint tots els protocols, per a fer front a la pandèmia de la Covid-19, s’ha realitzat l’activitat consistent en descobrir l’Hort de Magraner, que compta amb una capella neogòtica ben conservada.  Amb posterioritat els participants han pogut admirar les fantàstiques vistes de tots els horts del nostre entorn des del sorprenent mirador de la muntanyeta de Sant Salvador.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

El nostre guia Ricardo, coneixedor de la nostra ciutat i dels nostres costums ha explicat amb detall la història i curiositats relacionades amb els horts i camps de la nostra ciutat.

Isabel Aguilar, com a regidora de Turisme, “Aplaudix la bona acollida d’esta activitat emmarcada dins del Dia Mundial del Turisme 2020, la qual cosa ens dona molts ànims per a seguir endavant en la programació d’activitats dirigides a descobrir el ric patrimoni cultural i turístic que oferix la nostra ciutat, i no puc oblidar el meu agraïment i el de tot el departament de Turisme a la família Rubio Enguix per permetre realitzar la visita a l’hort de la seua propietat».