Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA VIDEO/ FESTES PATRONALS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL LLUCH
VIDEO/ FESTES PATRONALS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL LLUCH

VIDEO/ FESTES PATRONALS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL LLUCH

0
0

PROGRAMA DE FESTES SETEMBRE 2021

FESTES PATRONALS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL LLUCH

Divendres 17 BAIXADA DE LA MARE DE DÉU A LA CIUTAT.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

En finalitzar l’exercici del Novenari baixada de la imatge de la Verge en caravana automobilística des del Santuari a la Parròquia de la Verge del Lluch. L’itinerari serà el següent: carrer Independència, Avinguda Pare Pompili, carrer Esperança, Camilo Dolz, Josep Pau, Pintor Andreu, Doctor Llansol, Pere Esplugues (porta de l’Església Verge del Lluch).

Dançà de benvinguda a càrrec del Grup de Dançes de la nostra ciutat.

Diumenge 19 TRASLLAT DE LA MARE DÉU A LA PARRÓQUIA DE L’ENCARNACIÓ

A les 19h Eucaristia Solemne de despedida en la Parroquía de la Mare de Déu del Lluch. En finalitzar trasllat en caravana automobilística de la imatge de la Moreneta des de la Parròquia de la Verge del Lluch fins a l’Església de Sant Joan. L’itinerari serà el següent: carrer Pere Esplugues, Josep Pau, carrer Camilo Dolz, Plaça 1 de Maig, carrer Pintor Sorolla, carrer Salvador Perles, carrer Felipe II, carrer Salvador Santamaria, Plaça General Dolz, carrer Major Sant Agustí, carrer Malva, carrer Colon, carrer Hospital fins a la porta de la Parròquia de l’Encarnació.

Dançà de benvinguda a càrrec del Grup de Dançes de la nostra ciutat

Del dilluns 20 al dissabte 24 de setembre SETMANA MARIANA

La imatge de la Mare de Déu romandrà en la Parròquia de l’Encarnació on se celebraran diversos actes en el seu honor, que s’iniciaran a les 19:00h.amb el següent programa:

Dilluns 20. Dia de les Hermandats i Confraries  de la Setmana Santa de la Parróquia.

-A les 19h  rés del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dimarts 21 Dia de la Familia Franciscana (V.O.T.de San Francisco).

-A les 19h  res del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dimecres 22. Dia de la Familia Vicenciana (A.M. Milagrosa y Voluntarias de San Vicente de Paúl).

-A les 19h, res del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dijous 23. Dia EUCARÍSTIC.

-A les 18:30h, exposició del Santíssim amb rés del rosari i benedicció personal a tots els malalts i majors assistents, seguit de la Santa Missa.

Divendres 24. Dia de les Comisions festives del barri (Cristo Virgen María, Cristo Alfareros, Virgen del Rosario de Vilella, San Judas Tadeo y Ángel de la Guarda)

-A les 19h, res del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dissabte 25 de setembre. TRASLLAT DE LA VESPRA

A les 19 h res del rosari i solemne Eucaristia d’acomiadament en la Parròquia de l’Encarnació. Participen tots els grups i agents de la Pastoral Parroquial, famílies i feligresos.

En finalitzar, TRASLLAT de la Moreneta fins a la Parròquia de Santa Caterina en caravana automobilística amb el següent itinerari: carrer Hospital, carrer Colón, Plaça San Judes, rotonda, carrer Acequia Reial del Xuquer, Avda. Hispanitat, Plaça Regne, Sants Patrons, Plaça Generalitat, Sants Patrons (marge dret), Plaça Regne, Avinguda Luis Suñer, Salvador Enguix, Plaça Constitució fins a la porta de la Parròquia de Santa Caterina.

A les 22h. Concert de música a càrrec de l’Agrupació de la Societat Musical d’Alzira IBN JAFACHA a l’Avinguda Josep Pau.

Diumenge 26 de setembre FESTA MAJOR. Solemnitat litúrgica de la MARE DE DÉU DEL LLUCH.

A les 8 del matí llançaments en diversos punts de la ciutat de 21 salves d’ordenança.

A les 9, pasacarrers per diversos punts de la ciutat a càrrec de la Colla de Raboses.

A les 14:30h Dinar de Confraternitat

A les 19h SOLEMNE CONCELEBRACIÓ EUCARÍSTICA en honor a la Patrona d’Alzira en la Parròquia de Santa Caterina. Al finalitzar, dançà de despida en la porta de l’Esglèsia. A continuació retorn de la imatge de la Moreneta fins al Reial Santuari en caravana automobilística. L’itinerari será el següent: carrer Salvador Enguix, Avinguda Luis Suñer, Plaça del Regne, Avinguda Sants Patrons, Plaça Generalitat. Disparada del Castell de focs d’artifici. Es continua per l’Avinguda Sants Patrons, Plaça Regne, Avinguda Sants Patrons, Plaça Major, carrer Pérez Galdós, carrer Reis Catòlics, carrer Colmenar, carrer Verge de la Murta, Avinguda Jose Suñer Orovig, Independència fins al Santuari.

Notes:

-Amb motiu de la  situació sanitària actual, se suspenen  les processons i romeries que tradicionalment organitza la Reial Confraria durant les festes patronals als carrers de la nostra ciutat: baixá de la Mare de Déu, trasllats processionals, descoberta, processoneta del mati i processó general.

-Durant la celebració del novenari en el Reial Santuari es cobraran les quotes i es repartiran els llibres de festes. Posteriorment durant la Setmana Mariana a l’Església de l’Encarnació també es podran abonar les quotes.

La venda de les colgadures per als balcons amb la imatge de la nostra Patrona, es podran adquirir tant en el Santuari com a l’Església de l’Encarnació durant la setmana Mariana.

-Per circumstàncies alienes a la voluntat de la Parròquia i de la Reial Confraria de Nostra Senyora del Lluch, el programa pot ser modificat.

Alzirenys, omplim els balcons de les nostres cases amb la imatge de la Moreneta, de la Patrona d’Alzira, nostra Verge del Lluch, durant les festes que fem en el seu honor.