Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA VIDEO/ Alzira i el esport infantil a les noticies de TVE
VIDEO/ Alzira i el esport infantil a les noticies de TVE

VIDEO/ Alzira i el esport infantil a les noticies de TVE

0
0

L’esport alzireny i mes concretament l’halterofília ha sigut protagonista en els informatius de la Comunitat Valenciana de TVE

La iniciativa del departament d’esports de l’ajuntament d’Alzira esta tenint repercussió en la ciutadania i en la comunitat

Un resum de les notícies regionals preses i editades des del dispositiu mòbil (disculpen la mala qualitat)

En marxa Activa’t amb la natació recreativa, l’halterofília i el handbol, dirigides als alumnes de sisè de primària

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior


Els alumnes de sisè de Primària estan realitzant les propostes esportives del cicle «Activa’t amb l’Esport», una iniciativa impulsada des de la Regidoria d’Esports que este mes de juny oferta activitats de natació recreativa, halterofília i handbol.


Les sessions consistixen en introducció a l’activitat escollida i amb activitats referents a l’esport escollit. La de natació recreativa es realitza en la Piscina descoberta en el següents horaris: de 10 a 11.30 i de 12 a 13.30 hores; els alumnes d’halterofília assistixen al gimnàs Julián Perea, de 9 a 13 hores; mentre que els de l’activitat de handbol està desenvolupant-se en el propis centres educatius, de 9 a 14 hores.


«Després de la bona acollida de activa’t amb el pàdel s’ha volgut ampliar l’oferta esportiva amb les activitat de natació, halterofília i handbol per tal de seguir fer front i combatint el sedentarisme provocat per la pandèmia de la COVID-19» segons ha assenyalat el regidor d’Esports, Fernando Pascual.
També està duent-se a terme els cursos intensius de natació, activitat programada amb dos períodes, de l’1 al 15 de juny, i del 15 al 30 del mateix mes.


L’activitat es realitza en les piscines d’estiu, amb sessions de 45 minuts, de dilluns a divendres, amb els següents horaris: de 15.30 a 16.15; de 16.30 a 17.15; de 17.30 a 18.15; i de 18.30 a 19.15.


El cost de l’activitat és de 25 euros per quinzena i per a participar cal apuntar-se en el 96 312 83 04, ja que les places són limitades.