Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA VIDEO/ Feliç aniversari, Alfonso
VIDEO/ Feliç aniversari,  Alfonso

VIDEO/ Feliç aniversari, Alfonso

0
0

La SMA encapçala una bonica iniciativa, el reconeixement, en el seu 90 aniversari, de un alzireny de cor, Alfonso Rovira Marin.

Hui, 23 de febrer de 2021, és un dia molt especial. El nostre amic i company infatigable ALFONSO ROVIRA MARÍN compleix 90 anys.

Per això, des de la Societat Musical d’Alzira hem volgut felicitar-ho amb un vídeo molt especial, que de segur li agradarà. Alfonso ha aconseguit escriure la història de la nostra Societat Musical des dels seus primers moments fins hui.

ALZISAN Ecologico y tradicional
IDEA S. ECONOMIA largo

Treballador incansable: fotògraf, escriptor, locutor, redactor… Una persona polifacètica i sempre disposada a col·laborar. A més és una gran persona, entranyable i pròxim, molt volgut per tota la SMA.

PER MOLTS ANYS MÉS ALFONSO… i que complisques molts més al nostre costat . Encara et queden moltes fulles per escriure i vida per fotografiar.-SOCIETAT MUSICAL D’ALZIRA-

Des del nostre diari digital també volem mostrar el nostre afecte al company i veterà en les arts informatives ,Alfonso Rovira, amb el que hem compartit molts moments cobrint esdeveniments d’aquesta ciutat. I segueix, després de 75 anys, comunicant en molts mitjans a través dels seus escrits i arxius gràfics

¡¡¡PER MOLTS ANYS MAS ALFONSO ROVIRA!!!

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *