Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA VIDEO/ La Falla Plaça Major esta d’aniversari (125/50)
VIDEO/  La Falla  Plaça Major  esta d’aniversari (125/50)

VIDEO/ La Falla Plaça Major esta d’aniversari (125/50)

0
0

Comencem les celebracións del 125|50 aniversari de la falla Placa Major d’Alzira.

  • “UNA FINESTRA CAP A LA HISTÒRIA”

En estes dates es dona per iniciat l’exercici 2021-22 i sempre que les circumstàncies actuals ho permitisquen, s’ha posat en marxa la celebració de les extraordinàries efemèrides d’ enguany, en complir 125 anys de Falles en la Plaça Major, els últims 50 dels quals, de manera consecutiva.

A tal efecte, i en primer lloc, s’ha dissenyat un logotip. Aquest aglutina les dos efemèrides baix d’una versió simplificada del escut de la fallas, en esta ocasió en color daurat, color que reflexa com cap altre el valor que té abastar estes xifres que enguany celebra aquesta comissió, gràcies a l’esforç de les dones i homens que han format i formen part de la Comissió al llarg de la seua història.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Per això, a partir de este mes de Maig quedaran instal·lades en el Cau del Cacau diferents exposicions davall el lema: “UNA FINESTRA CAP A LA HISTÒRIA”

Estes, sufragades pels col·laboradors fallers i patrocinadors, serviran com a aperitiu a la gran exposició que esperem poder confeccionar l’any que ve.

Fixant la mirada en el passat, en primer lloc es vol homenatjar a tots aquells fallers i falleres que han format part de la família de la placeta i hui ja no estan entre nosaltres.

Per açò els dies 1 i 2 de maig quedarà instaurada en la nostra volguda Plaça una Creu de Maig, símbol de gratitud cap a tots aquells que van formar part del que hui celebrem. 𝟙𝟚𝟝 anys de la primera falla plantada en la placeta, els últims 𝟝𝟘 dels quals de manera consecutiva.

           

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *