Home COMARCAL RIBERA ALTA ALZIRA VIDEO/La pluja torna a omplir els carrers d’Alzira.
VIDEO/La pluja torna a omplir els carrers d’Alzira.

VIDEO/La pluja torna a omplir els carrers d’Alzira.

0
0

Els alzirenys tornen a omplir les RRSS amb imatges i vídeos de les pluges a Alzira

El temps a Alzira aquesta sent marcat aquest divendres 27 de novembre per les fortes tempestes i precipitacions, causades per una depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA).

Les adverses condicions atmosfèriques han provocat que l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) active l’alerta taronja en determinats punts de la Comunitat Valenciana com Alzira

S’intensifiquen les pluges a la nostra ciutat sobre les 14:00 hores

El barranc Fosc (Avidesa) acumula grans quantitats d’aigua. Es tanca el paratge Natural de la Murta 

ALZISAN Ecologico y tradicional

A les 19.00 hores . La situació d’Alzira a hores d’ara, és de pluges persistents encara que la previsió indica tendència a l’estabilitat.

A les 15:30 hores, una tromba d’aigua ha descarregat sobre la ciutat, acumulant-se fins a este moment prop de 90 litres per metre quadrat. El barranc Fosc ha desbordat  degut a l’acumulació d’aigua acompanyada de fang baixada de la muntanya.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha estat en la zona més afectada per la pluja i ha explicat que  “A hores d’ara ja no passa aigua per este punt, però cal tindre molta precaució. En este moment situació és de normalitat, encara que estem molt atents a l’evolució. L’únic punt problemàtic a la ciutat, es troba a la carretera d’Albalat, on la Diputació ha procedit al tall”.

Quantitats enregistrades a les estacions municipals a les 18.30 hores:

  • 90 l/m2 Alquenència/  77 l/m2 Murta /  72 l/m2 Ajuntament/   52 l/m2 Casella

Quantitats enregistrades a les estacions municipals a les 20.30 hores:

  • 90 l/m2 Alquenència/  80 l/m2 Murta /  77 l/m2 Ajuntament/   85l/m2 Mulata

Segons indica el meteoròleg Jovi Esteve “Alzira continua en preemergència taronja per pluja i així es mantindrà al llarg de la vesprada. Les pròximes hores no es descarten noves tronades, però a mesura que avance la nit és cada vegada més improbable”

Les precipitacions són residuals i encara que no hi ha avisos per a demà, es recomana no agafar el cotxe i anar amb molta precaució