Home COMARCAL RIBERA BAIXA SANITAT/ augment en un 100% els infectats per Covid19 a Cullera.
SANITAT/ augment en un 100% els infectats per Covid19 a Cullera.

SANITAT/ augment en un 100% els infectats per Covid19 a Cullera.

0
0

Actualment hi ha 42 casos i la incidència acumulada és de 189,66 casos per cada 100.000 habitants.

En una setmana hem augmentat en un 100% el nombre de persones infectades per Covid19 a Cullera.

És una incidència baixa, però no podem abaixar la guàrdia ni relaxar-nos, per això ampliem la durada de les mesures i prenem altres dins del nostre àmbit de competències.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

La majoria de contagis es produeixen en l’àmbit social i familiar, per això demanem que s’extremen les precaucions i es limiten les trobades socials. Ningú està fora de perill, per tant tots hem de ser igual de responsables.

Vos deixem les mesures noves i les que ja estan en vigor en Cullera i que prolonguem una setmana més.

  1. Procedir al tancament del Centre Municipal d’Esports i suspendre totes les activitats que allí es desenvolupen.
  2. Continuar amb la desinfecció de carrers a càrrec dels serveis municipals i amb la col·laboració del col·lectiu de llauradors de la ciutat. S’avisa a la població que la maquinària de desinfecció dels llauradors actuarà als distints barris del municipi cada dilluns i dijous de la setmana a partir de les 22.00 hores. Preguem a la ciutadania no eixir al carrer, si no és estrictament necessari, quan s’estan duent a terme estos treballs. Al mateix temps es procedirà setmanalment a la nebulització dels espais municipals.
  3. Mantindre la reducció al 50 % l’aforament dels espais per a la celebració d’activitats esportives, competicions federades i activitats culturals (inclou activitats musicals) que es porten a terme amb públic.
  4. Mantindre la reducció al 50 % l’aforament de la Biblioteca Municipal, dels Museus Municipals, de la Casa de la Cultura i de la Casa de l’Ensenyança.
  5. Mantindre el tancament de parcs i jardins.
  6. Mantindre les mesures d’ampliació de l’espai disponible del Mercat Ambulant i la distància entre parades per a evitar possibles aglomeracions.
  7. Mantindre la suspensió de les autoritzacions d’ús d’espais municipals, a excepció de terrasses, contenidors d’obra i altres anàlegs, sempre que no resulten incompatibles amb la finalitat d’este decret.
  8. Mantindre la vigilància per part de la Policia Local per al compliment de les mesures de prevenció sanitària.