Home COMARCAL RIBERA BAIXA SUECA SUECA/ 10a Piràmide Comercial
SUECA/ 10a Piràmide Comercial

SUECA/ 10a Piràmide Comercial

0
0

Sueca incentiva les compres en el comerç local amb la celebració de la 10a Piràmide Comercial

L’associació comercial Arrima’t, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca, ha presentat la 10a edició de la Piràmide Comercial, una iniciativa que va nàixer amb l’objectiu de donar a conéixer els productes que ofereixen els diferents comerços i negocis de la ciutat i, així, incentivar les compres durant les festes nadalenques.

Al llarg de les pròximes setmanes, la ciutadania podrà realitzar les seues compres en els negocis adherits a la campanya i participar en el sorteig d’importants premis. Enguany, el gran premi de la Piràmide està valorat en 3.000 euros, gràcies a les aportacions dels comerços participants. Per la seua banda, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca entregarà 10 premis de 100 euros cadascun. Tots ells es canviaran per targetes regal per a utilitzar en els comerços adherits a la campanya” .

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

“Esta iniciativa ha aconseguit un gran èxit de participació des dels seus inicis, els quals van ser molt modestos amb la instal·lació d’una estructura senzilla en la plaça de l’Ajuntament per a donar a conéixer els comerços adherits a la campanya” .

Enguany hem optat per un format més digital amb una cartelleria en la qual estan representats 60 logos dels 50 negocis participants”, ha explicat el president d’Arrima’t, Tony Landete, qui ha assenyalat que cada cada logo correspon a 50 euros de compra en eixe local, i que hi ha comerços que han col·laborat amb un, dos o, fins i tot, tres logos.

“Vull agrair a l’Ajuntament, a la regidora de Comerç i a l’alcalde, el suport que ens brinden sempre a l’hora de dur a terme totes estes iniciatives, les quals, s’ha demostrat, redunden sempre molt positivament a la ciutat perquè el que ens interessa és que els diners es queden ací, en el comerç de Sueca”.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Manoli Egea, que ja ostentava este càrrec quan va nàixer la primera edició de la Piràmide Comercial, i va contribuir a la seua creació i consolidació, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit que ha anat adquirint amb el pas dels anys. “Des de l’Ajuntament, sempre donarem suport a iniciatives com esta que contribueixen a incentivar les compres a la nostra ciutat.

Enguany, hem incrementat la nostra col·laboració aportant 10 premis de 100 euros en comptes de 7 com en l’edició anterior, amb l’objectiu que més negocis puguen veure’s beneficiats”. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assenyalat en la seua intervenció que “esta Piràmide és una mostra més de les moltes iniciatives que s’estan duent a terme amb la mateixa fi: fer costat al comerç local, fer-lo més atractiu; especialment enguany, en la situació tan difícil que estem vivint. Per això, tots els premis revertiran en els negocis de Sueca que participen”.

Cada comerç participant en la Piràmide disposarà d’un cartell anunciador de la campanya, penjat en un lloc visible de l’establiment, i una urna on els i les clients/es podran depositar una papereta amb les seues dades cada vegada que realitzen una compra.

Així mateix, el propietari o propietària del comerç els facilitarà fullets informatius dels premis i els negocis participants. Estos establiments custodiaran les paperetes fins al 12 de gener, últim dia de la campanya. El sorteig dels diferents premis es realitzarà en un acte públic el dijous 14 de gener, a les 20 hores, a l’Ajuntament de Sueca.