Home CULTURA CULTURA/ Els museus de la Diputació de València obriran el dimarts 2 de juny
CULTURA/ Els museus de la Diputació de València obriran el dimarts 2 de juny

CULTURA/ Els museus de la Diputació de València obriran el dimarts 2 de juny

0
0


Les activitats dels museus no s’han detès en els darrers dies del confinement

  • El Museu de Prehistòria de València, el Museu Valencià d’Etnologia i el MuVIM obriran les seues portes el dia 2 de juny
  • El diputat de Cultura, Xavier Rius, i la diputada del MuVIM, Glòria Tello, animen a la ciutadania a visitar les instal·lacions. També a seguir de prop les nombroses activitats de ‘Cultura de proximitat’ a través de les xarxes
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/cajas/

.El Museu de Prehistòria de València, el Museu Valencià d’Etnologia i el MuVIM, obriran les seues portes al públic el dimarts 2 de juny. S’han habilitat diverses mesures de seguretat i higiene marcades pel departament de Salut Laboral de la Diputació, i els espais s’obriran de manera progressiva.

Així, els museus ubicats al Centre de la Beneficència obriran les seues sales temporals: La tradición desvelada. Indumentaria tradicional de Alcublas en el cas de l’ETNO; i l’exposició temporal En temps dels visigots al territori de València del Museu de Prehistòria.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

El MuVIM torna a rebre també les visites del públic amb l’apertura del  Cub, la maqueta del Pare Tosca, l’exposició temporal Your Bunny is a Battleground, projecte de Bárbara Sebastián, aka Barbiturikills i també la intervenció al vitrall amb ‘Un crit en veu alta’.

Cal recordar que les activitats dels museus no s’han detès en els darrers dies del confinement, amb una gran nombre d’accions orientades a les xarxes socials i a la cultura en línia, com la Guia visual TEA per a persones amb transtorns de l’espectre autista, Fèlix i Musa van al Museu de Prehistòria, del Museu de Prehistòria de València; els nombrosos vídeos generats pel Museu d’Etnologia, o el projecte #MuVIMontu; la celebració de MuseumWeek 2020; o ‘Cultura de proximitat’, una forta aposta per mantenir totes les finestres de la cultura obertes.

Ara amb l’obertura de portes s’inicia un nou camí cap a la normalitat cultural.

Close