Home COMARCAL SOCIETAT/Cultura europea amb l’espectacle teatral ‘Les Europes Menudes’
SOCIETAT/Cultura europea amb l’espectacle teatral ‘Les Europes Menudes’

SOCIETAT/Cultura europea amb l’espectacle teatral ‘Les Europes Menudes’

0
0

Càrcer promourà la cultura europea amb l’espectacle teatral ‘Les Europes Menudes’


Càrcer donarà la benvinguda a l’estiu amb la representació, el pròxim 13 de juny a les 19.00 hores en el seu Centre Cultural, de l’espectacle teatral ‘Les Europes Menudes’, un projecte promogut per l’organització ‘Escena Erasmus’, amb seu en la Universitat de València i repartida per 6 ciutats més del continent, i sufragat per la Diputació de València.

En total, 12 persones participaran en una obra sobre les inquietuds de viatjar més enllà de nous horitzons, amb l’objectiu d’incentivar una cultura de creació comuna europea, la cooperació en l’àmbit cultural i el desenvolupament d’un esperit crític per part dels habitants. Cadascun dels 7 projectes similars -València, Navarra, Marburg a Alemanya, Càller i Pàdua a Itàlia, Łódź a Polònia i Sofia a Bulgària- realitzaran durant aquest estiu una gira per diversos pobles confrontants per a promoure el seu espectacle.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Pel que fa a Càrcer, el 13 de juny es prepara amb especial il·lusió com un dia de promoció de la cultura local, primer amb una exhibició de pilota valenciana aqueix mateix matí i el teatre a la vesprada.

Un pla molt ben estructurat per a aprenentatge i gaudi de les generacions més joves del municipi. Des de l’alcaldia de Càrcer, Josep Botella destaca la importància de la cultura per al municipi: “Una oportunitat com aquesta ens ajuda a obrir-nos a l’exterior, a crear consciència europea i a ampliar la nostra oferta educativa i lúdica.

async src=»https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»>

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close