Home DESTACADES ACTUALITAT/ L’Alcúdia viu un cap de setmana carregat de cultura
ACTUALITAT/ L’Alcúdia viu un cap de setmana carregat de cultura

ACTUALITAT/ L’Alcúdia viu un cap de setmana carregat de cultura

0
0

Dos concerts a l’aire lliure, un de la Colla La Rosca i altre de la Filharmònica Alcudiana, i una obra d’Els Joglars a la Casa de la Cultura ha sigut l’oferta cultural per al passat cap de setmana, molt ben acollida pel públic.

Divendres vam poder gaudir de dos actes culturals a l’Alcúdia, amb totes les mesures de seguretat i moltes ganes d’anar a poc a poc, reprenent l’activitat.

De vesprada, a la plaça Tirant lo Blanc, va tindre lloc el concert de la Colla La Rosca, dins del programa de subvencions a agrupacions musicals Retrobem, de la Diputació de València.Va ser un plaer per al públic assistent tornar a escoltar La Rosca en concert.

ALZISAN Ecologico y tradicional

Divendres a la nit, la Casa de la Cultura va acollir la segona obra de teatre post-confinament. Com a la primera, l’entrada va ser escalonada, amb estrictes mesures de seguretat, amb la col·laboració dels voluntaris de Protecdció Civil i un control estrictre d’assistents amb cita prèvia.

Els Joglars ens oferiren una crítica mordaç a la situació creada a Catalunya arran del procés, utilitzant la figura de Santiago Rusiñol (Barcelona, 1861- Aranjuez, 1931), pintor, escultor, escriptor, dramaturg i apassionat per la jardineria

Dissabte, a les 7 de la vesprada, es va celebrar el concert Excel·lent, patrocinat per la Diputació de València, a càrrec de la Banda de la Filharmònica Alcudiana. A eixa hora màgica de la posta de sol, la Banda ens va regalar un magnífic concert de peces de diferents estils compostes per autors valencians. Des de pasdobles fins a música popular arranjada per a concert, passant per una suite i un epidodi simfònic. Un plaer per al públic assistent. Us deixem un reportatge complit del concert i bde les mesures de seguretat que va prendre l’ajuntament amb la col·laboració del voluntariat de Protecció Civil.

tags: