Home DESTACADES IGUALTAT/Actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona
IGUALTAT/Actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

IGUALTAT/Actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

0
0

“Igualtat real, sense condicions”.

Diumenge, 7 de març, a les 19.00 h, al CM Bernat i Baldoví:
Teatre amb la representació de l’obra Eixa no sóc jo, en clau d’humor i a càrrec La companyia de Row. Acte gratuït i amb aforament segons la normativa en vigor (Consulteu Programació Cultural).

  • Dilluns, 8 de març, a les 12.00 h, a la placeta del Convent:
  • Manifest 8M (acte sense convocatòria pública). Estarem davant del nostre banc morat amb l’eslògan nou: “Igualtat real, sense condicions”.
  • Dimarts, 9 de març, a les 11.00 h, al Claustre del Convent dels Franciscans: Programa Mirades Violeta Especial 8M, amb la temàtica “Dones majors que cuiden”. El programa el gravarà SuecaTV i comptarà amb la participació d’Elvira Oviedo, presidenta d’AFASU (Associació de Familiars d’Alzheimer de Sueca) i Finita Ortells, vicepresidenta d’ADOPS (Associació de Dones Operades del Pit de Sueca).
  • Dimecres, 10 de març, a les 17.00 h i fins a les 20.00 h: Jornada virtual de les UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària) titulada “Prevenció d’addiccions amb perspectiva de gènere”.
  • Inscripció prèvia i gratuïta al web: https://bit.ly/37kuVu7.

Vídeodocumental, que es publicarà al voltant dels actes del mes de març, sobre les professions de dones i la història del feminisme a través de l’experiència de dones suecanes.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

Regala en Valencià 2, díptic amb una selecció bibliogràfica per grups d’edat, on s’inclouen algunes lectures en matèria d’igualtat i d’habilitats socials per a fomentar estos valors des de ben menuts, a més d’un apartat amb llibres d’autors/es de Sueca.