Home COMARCAL MEDI AMBIENT/ Campanya ‘Tortugues en el Mediterrani’
MEDI AMBIENT/ Campanya ‘Tortugues en el Mediterrani’

MEDI AMBIENT/ Campanya ‘Tortugues en el Mediterrani’

0
0

Tavernes participa en la campanya ‘Tortugues en el Mediterrani’ de la Fundació Oceanogràfic

Tavernes de la Valldigna és un dels 57 municipis de la costa mediterrània adherits a la campanya ‘Tortugues en el Mediterrani’, impulsada per la Fundació Oceanogràfic. Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Tortugues Marines, el consistori recolza esta acció divulgativa que té la finalitat de protegir la tortuga bova en l’època de nidificació.

La campanya de visibilització comptarà amb suports informatius en les platges de Tavernes, en els quals s’alertarà de la importància de telefonar al 112 si es veu una tortuga varada en la mar. La Fundació Oceanogràfic ha salvat en els últims anys més de 600 tortugues en el mar Mediterrani.

ALZISAN Ecologico y tradicional
MIM21 banner interior

En l’acte de presentació de la segona edició d’esta iniciativa, la Fundació Oceanogràfic ha soltat a la mar dos de les tortugues recuperades en l’àrea de Conservació i Recuperació d’Animals Marins.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha destacat que “donem suport a esta campanya de divulgació per a protegir la conservació de la tortuga bova i, alhora, conscienciar a la població de la importància de respectar l’ecosistema marí”.