Home ECOLOGIA ECOLOGÍA/ Noves estacions de càrrega elèctrica de vehicles a l’Alcúdia
ECOLOGÍA/ Noves estacions de càrrega elèctrica de vehicles a l’Alcúdia

ECOLOGÍA/ Noves estacions de càrrega elèctrica de vehicles a l’Alcúdia

0
0

L’Alcúdia tindrà dues estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics

  • Cada estació comptarà amb dos punts de recàrrega
  • El pressupost total és de 30.000 euros, 14.000 aportats per l’IVACE i 16.000 per part de l’Ajuntament

Esta setmana han començat les obres per a la instal·lació de dues estacions de recàrrega elèctrica per a vehicles, en el nucli urbà de l’Alcúdia, ambdues en zones molt transitades i amb llocs d’aparcament disponibles: una a l’avinguda Ausiàs March, junt a l’edifici de l’Ajuntament i l’altra en l’avinguda Antoni Almela núm 4, una zona d’intensitat comercial important i prop de l’entrada al municipi i de la connexió amb l’A7 i amb la CV-50.

Cadascun dels punts, que serà de càrrega semi ràpida i totalment gratuïta per a la ciutadania, té associades dues places d’aparcament i dos punts de recàrrega, de manera que es podran carregar 4 vehicles alhora.

Actualment el municipi de l´Alcúdia no disposa de cap estació de recàrrega per a vehicles elèctrics, per això , i tenint en compte el creixent ús i foment del transport mitjançant vehicles elèctrics i híbrids, es planteja la creació d’estes dues primeres instal·lacions.

ALZISAN Ecologico y tradicional

L’ajuntament va sol·licitar per a esta obra les ajudes publicades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria d’estalvi i eficiència energètica, i li van ser concedits 13.904 €, la resta fins a un pressupost total de 29.681 €, serà aportada per l’Ajuntament.

La redacció del projecte tècnic és el Xavier Gil Asensio, arquitecte municipal de l’Alcúdia, i l’obra va ser adjudicada per acord unànime de la Junta de Govern Local