Home ALGEMESI ECONOMIA/ Segona edició de la Targeta Activa
ECONOMIA/ Segona edició de la Targeta Activa

ECONOMIA/ Segona edició de la Targeta Activa

0
0

Des de demà, 5 de maig, es pot demanar cita prèvia en https://algemesiparticipa.com/ per adquirir la TARGETA ACTIVA ALGEMESÍ (segona edició)

Aquesta ajuda es pretén beneficiar tant al comerç local com a les persones residents, estimulant la compra en els establiments locals adherits a la campanya.

  • · Per poder adquirir aquestes targetes s’ha de tenir més de 18 anys i estar empadronat a Algemesí.
  • · L’ajuda es formalitzarà a través de “targetes regal” emeses per la Caixa Rural.

El ciutadà o la ciutadana aportarà 20€ que es convertiran en 40€ per poder comprar als establiments adherits a la campanya.

ALZISAN Ecologico y tradicional
  • · Solament es podrà adquirir una targeta per persona. Per aquesta raó, solament es podrà reservar una cita per DNI o NIE.

Procediment de compra:

  • o L’enviament d’aquest formulari implicarà la declaració responsable de complir amb els requisits.
BOMBERS MONTANYES SEGURES
BOMBERS MONTANYES SEGURES
  • o S’escollirà dia i hora per acudir a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament d’Algemesí a aportar la part corresponent al ciutadà i recollir la targeta. Les cites començaran el 10 de maig de 2021.
  • o El pagament s’ha d’efectuar mitjançant targeta bancària.
  • o Es podrà recollir la targeta en nom d’altra persona sempre que s’aporte el poder de representació signat pel representat i representant i fotocòpia de DNI de la persona representada.

· L’ús de la targeta es limita als establiments adherits a la campanya i al període comprés entre el 10 de maig i el 31 de juliol de 2021.

· Es podrà utilitzar el saldo en una o en diverses compres, en un o en més comerços. A més, els comerços i serveis adherits oferiran la possibilitat de combinar la Targeta Activa Algemesí II amb altres mitjans de pagament per tal de completar el preu del producte o servei en cas de no disposar de suficient amb el saldo disponible a la targeta.

Es tracta d’una targeta al portador, i no disposa de PIN ni de xip, ja que opera en el comerç a través de la banda magnètica, emetent una butlleta que s’haurà de signar per la persona portadora de la targeta.

· No es pot traure diners en caixer automàtic ni en oficines bancàries.

ECOEMBER reciclaje
ECOEMBER reciclaje

· La data màxima per usar la Targeta Activa Algemesí II serà el 31 de juliol de 2021. Una vegada superada aquesta data, les targetes quedaran inutilitzades i sense possibilitat de renovació.

· En cas de finalitzat el període fixat per utilitzar les targetes regal, es realitzarà una donació a l’associació local ASOCALGE (associació contra el càncer d’Algemesí) pels imports aportats per la ciutadania (el 50% saldo de les targetes) no utilitzats.

· En cas que es produïsca una incidència es podrà contactar a través del telèfon: 627 35 66 64

           

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *