Home HOSPITAL HOSPITAL/ Reforma Servei d’Urgències Generals Hospital de la Ribera
HOSPITAL/ Reforma Servei d’Urgències Generals Hospital de la Ribera

HOSPITAL/ Reforma Servei d’Urgències Generals Hospital de la Ribera

0
0

L’Hospital de la Ribera inicia aquesta setmana les obres de reforma de les seues Urgències Generals

• Està prevista una inversió inicial de 165.000 euros i afectarà una superfície total de 240 metres quadrats

• Aquesta actuació s’uneix a la posada en marxa a la fi d’octubre per a habilitar una zona d’Urgències Respiratòries destinades a COVID

ALZISAN Ecologico y tradicional

L’Hospital Universitari de la Ribera iniciarà aquesta mateixa setmana les obres de reforma del seu Servei d’Urgències Generals, en la qual està previst realitzar una inversió inicial de 165.000 euros.

Aquesta reforma, que tindrà un termini d’execució d’un mes i mig, afectarà una superfície total de 240 metres quadrats i es realitzarà per fases perquè afecte mínimament l’activitat assistencial del Servei d’Urgències durant la seua execució.

La reforma del Servei d’Urgències consistirà a fer més accessible per als pacients la zona d’Admissió i ampliar la sala d’espera actual i els boxs de triatge.

Aquesta actuació s’uneix a la iniciada a la fi del mes d’octubre amb la finalitat d’habilitar una zona d’Urgències Respiratòries destinades a pacients amb símptomes de patir patologia COVID.

L’objectiu d’aquestes actuacions és doble. D’una banda, es persegueix pal·liar la deficiència estructural d’espais amb què compta l’Hospital de la Ribera des de la seua entrada en funcionament, millorant i humanitzant l’atenció que es dispensa als pacients que acudeixen al Servei d’Urgències.

D’altra banda, es pretén reforçar la diferenciació funcional de circuits que ja existeix en el Servei d’Urgències entre pacients positius i sospitosos de COVID-19 dels quals no ho són, establint una separació física arquitectònica entre aquests dos tipus de pacients.

baner Carniceria Jordan largo