Home HOSPITAL HOSPITAL/ Un radiòleg vascular de l’Hospital d’Alzira ponent en el congrés Leipzig
HOSPITAL/ Un radiòleg vascular de l’Hospital d’Alzira ponent en el congrés Leipzig

HOSPITAL/ Un radiòleg vascular de l’Hospital d’Alzira ponent en el congrés Leipzig

0
0

Un radiòleg vascular de l’Hospital d’Alzira, ponent en el congrés més prestigiós del món d’esta especialitat

• A esta convenció assisteixen més de 5.000 especialistes de prop de 900 hospitals dels cinc continents

• Enrique Esteban explica en la seua ponència l’avanç que ha suposat la tècnica d’Embolització Arterial Rectal per a l’abordatge de les hemorroides

ALZISAN Ecologico y tradicional

El facultatiu del Servei de Radiologia Vascular i Intervencionista de l’Hospital Universitari de la Ribera, Enrique Esteban, participa esta setmana com a ponent al Leipzig Interventional Course, el congrés sobre Cirurgia Vascular més prestigiós del món.

A esta convenció internacional, que se celebra fins demà, 31 de gener, en el recinte firal de la ciutat alemanya de Leipzig, assisteixen més de 5.000 especialistes de prop de 900 hospitals dels cinc continents, com els de Sao Paulo, Singapur, Sídney, Nova York, Paris o Pequín.

Al llarg d’estos 4 dies, especialistes en Radiologia Vascular i Intervencionista, Cirurgia Vascular, Cardiologia i Hemodinàmica analitzen i posen en comú els últims procediments mínimament invasius per al tractament d’obstruccions aòrtiques, artèries femorals, hemorràgies internes, miomes, malformacions artero venoses o hemorroides, entre altres patologies.

El Dr. Esteban intervé en el Congrés amb la ponència ‘Embolización d’artèries rectals en el tractament de les hemorroides’, en la qual explica els avanços d’esta tècnica vascular i els avantatges que suposa per als pacients.

Este procediment mínimament invasiu i indolor opta per assecar l’hemorroide en lloc d’extirpar-la amb el bisturí. D’esta forma, es minimitzen les complicacions associades a la cirurgia tradicional, com el sagnat o la necessitat de cures diàries, i s’escurça el període de convalescència, permetent la reincorporació de la persona intervinguda a la seua vida diària 24 hores després de l’operació.

El Dr. Esteban ha estat convidat a participar com a ponent en este Congrés per la seua llarga trajectòria en el camp de l’embolització; de fet, el 2016 ja va ocupar el càrrec de president de la Societat Espanyola de Radiologia Vascular i Intervencionista (SERVEI), un organisme que des de 1987 agrupa a prop de 500 especialistes de tot Espanya.

En paraules del Dr. Esteban, “intervindre en un congrés d’este prestigi i importància és una recompensa a nivell personal i professional, però també un reconeixement per al Servei de Radiologia Vascular i Intervencionista i la Unitat de Coloproctologia de la Ribera, ja que posa de manifest el pes a nivell europeu del treball que realitzem a Alzira”.

En este sentit, cal destacar que l’Hospital de la Ribera és actualment el centre sanitari públic d’Espanya amb major nombre de cirurgies d’hemorroides realitzades amb este procediment.