Home OPINIÓ OPINIÓ/ Cs Alzira demana al govern municipal que siga «més conseqüent»
OPINIÓ/ Cs Alzira demana al govern municipal que siga «més conseqüent»

OPINIÓ/ Cs Alzira demana al govern municipal que siga «més conseqüent»

0
0

Cs Alzira demana al govern municipal que siga «més conseqüent» amb la difícil situació de pandemia

• Vidal: «Les restriccions han d’anar acompanyades per major control i sancions als quals les incompleixen així com mesures d’estímul per a l’economia»

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha demanat al govern municipal que «siga més conseqüent amb la difícil situació de pandèmia». «Cs recolza totes les mesures restrictives per a previndre els contagis, però han d’anar acompanyades d’una altra mena d’accions polítiques», ha defensat.

ALZISAN Ecologico y tradicional
IDEA S. ECONOMIA largo

D’una banda, ha criticat, «potser sobraven algunes activitats d’oci, que s’han mantingut malgrat l’increment gradual de casos de covid-19». D’altra banda, ha argumentat, «s’ha de ser més contundent contra les persones que incompleixen les normes perquè posen en risc a la resta de la població».

A més, ha destacat, «s’han de posar en marxa mesures d’estímul econòmic com l’exoneració de la taxa de terrasses, les ajudes directes a pimes i autònoms, i la reactivació de la targeta comercial». «Es tracta de mantindre el que queda per a no convertir Alzira en una ciutat dormitori», ha explicat