Home ALGEMESI OPINIÓ/Més Compromís Algemesí comenta les declaracions de l’alcaldessa
OPINIÓ/Més Compromís Algemesí comenta les declaracions de l’alcaldessa

OPINIÓ/Més Compromís Algemesí comenta les declaracions de l’alcaldessa

0
0

Calatayud: «Responsabilitat individual sí, però l’Ajuntament ha de ficar més mesures preventives no paliatives»

Després de les declaracions en premsa de l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, relatiu al tema dels contagis del Covid-19 a la ciutat i la reacció de la població en aquests últims dies, hem volgut recaptar l’opinió d’un partit de l’oposició a l’ajuntament d’Algemesí.

  • Responsabilitat individual sí, però l’Ajuntament ha de ficar més mesures preventives no paliatives. No podem anar sempre darrere de les xifres.
  • Caldríen mesures preventives contundents i persistents: més comunicació i pedagogia, més controls en els llocs on es produeixen les aglomeracions.


Ens hem posat en contacte amb Lorena Calatayud Ruiz.

La Regidora Més Compromis Algemesí, Lorena Calatayud Ruíz és advocada i regenta un despatx professional a Algemesí. Ha sigut regidora de Més Algemesí en l’Ajuntament durant dues legislatures i exerceix el càrrec de secretària local del col·lectiu local de Compromís, i ens comenta:

Calatayud es comenta, «des de Més Compromís pensem, despres d’escoltar les declaracions de l’alcaldessa, i després de vorer les mesures que acordà el cap de setmana»:

ALZISAN Ecologico y tradicional

En lloc d’això el que fa el govern és tancar llocs públics on realment no es produiex cap aglomeracions, com per exemple l’espai del Bosc de Ribera o la Xopera on la gent pot anar a gaudir a laire lliure amb garantia de distanciament social. Igual que el Teatre, que actualment l’aforamet estava totalment controlat i el públic era el mínim. Els contagis no tenen orige en llocs públics com els esmentats, sino en altres llocs on hauria d’existir més control i més campanyes preventives», es comenta Lorena Calatayud

  • -Caldria donar instruccions a la policia per a que patrullen a peu.
  • Ara en aquests moments necessitem més policia de proximitat.
  • -S’han d’explorar totes les mesures possibles perquè més val controlar-ho nosaltres (municipalment) abans que Sanitat ens impose mesures més contundents com el tamcament perimetral.

Esperem que la situació d’Algemesí en el tema del Coronavirus millore en els pròxims dies i que la població torne a la nova normalitat