Home SALUT SALUT/ Actualitat sanitaria a Corbera
SALUT/ Actualitat sanitaria a Corbera

SALUT/ Actualitat sanitaria a Corbera

0
0

L’Ajuntament de Corbera INFORMA:


Actualment tenim constància que hi ha actius al municipi 5 casos positius en coronavirus, segons dades de Salut Pública.

anigifTOTALZIRAlargo


Les persones positives es troben aïllades i amb el corresponent seguiment mèdic i totes estan complint tota la normativa que marca Salut Pública.
Des de la setmana passada s’han donat ja algunes altes a persones que han superat la malaltia, però també entren casos nous. Continuen fent-se PCR segons els protocols i les persones que donen negatiu no estan malaltes, i les que han donat positiu que ja estaven confinades continuen seguint les pautes de l’aïllament.
Recordem, el més important és:
utilitzar sempre la mascareta
guardar la distància de seguretat i
la higiene de mans
Davant qualsevol símptoma que patiu cal telefonar al centre de salut i seguir les indicacions dels professionals sanitaris.
En cas d’estar esperant per a fer-se un PCR s’ha d’aplicar l’autoaïllament i fer cas dels protocols . La responsabilitat de totes i tots és fonamental en està nova normalitat.
No s’ha de fer cas dels rumors; des de les xarxes municipals continuarem informant al poble setmanalment o de qualsevol novetat d’interès per a la població.

ALZISAN Ecologico y tradicional