Home SOCIETAT SOCIETAT/ 1 € al Fons solidari “SOM ALZIRA” per cada usuari
SOCIETAT/ 1 € al Fons solidari “SOM ALZIRA” per cada usuari

SOCIETAT/ 1 € al Fons solidari “SOM ALZIRA” per cada usuari

0
0

Aigües de València donarà a Som Alzira un euro per cada llar, local o comerç alzireny que es passe a la factura electrònica de l’aigua

L’Ajuntament de Alzira i Aigües de València, han presentat hui un protocol, per a la donació d’1 € al Fons solidari “SOM ALZIRA” per cada usuari o usuària que es passe a la factura electrònica de l’aigua.

Aquesta campanya té com a objectiu mediambiental l’abandonament de la factura de paper, per a reduir el consum de matèries primeres, energia, residus i emissions de CO2 i al mateix temps fer aportacions pels més vulnerables que tenen més dificultats per la pandèmia que estem patint.

ALZISAN Ecologico y tradicional

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha indicat que «es tracta d’un acord que fomenta el nostre respecte pel medi ambient i al mateix temps té una visió social social. Tant el consistori com Aigües de Valencia difondrem aquest projecte per a reduir la contaminació passant a la factura digital i al mateix temps contribuir a millorar la qualitat ecològica del nostre municipi».

La intenció d’Aigües de Valencia és que gran part de la seua clientela a Alzira, unes 17.500 llars, es passen a la factura electrònica. Una campanya de la qual es farà difusió massiva per a informar les i els clients mitjançant l’enviament de cartes, similars a les que reben actualment.

El 13% dels clients i les clientes d’Alzira ja reben aquest tipus de factura als seus dispositius mòbils o mitjançant adreça electrònica. El repte és arribar al 50% de la clientela, el que suposaria que més de 8.000 veïns i veïnes de la ciutat es passaren a aquest tipus de rebut. Una mesura que es prorrogarà durant tot aquest any 2021.

dejanos tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *