Home SOCIETAT SOCIETAT/ Un fotògraf d’Alzira rep 8 nominacións a un premi internacional
SOCIETAT/ Un fotògraf d’Alzira rep 8 nominacións a un premi internacional

SOCIETAT/ Un fotògraf d’Alzira rep 8 nominacións a un premi internacional

0
0

Niclas Fotógrafos d’Alzira rep 8 nominacions als Premis Internacionals Llums de Granada

La firma fotogràfica, que també representa a Espanya en el Mundial de Fotografia de 2021, opta al guardó en les categories Newborn, Infantil i Comunió.

Jesús Castillo, integrant de l’equip Niclas Fotògrafs d’Alzira rep la nominació per segon any consecutiu i aconseguix, a pesar de la seua curta edat (26 anys), estar entre els millors fotògrafs del país, competint pel trofeu de la Vll edició del Premi Internacional Luces de Granada. Certamen que ha aconseguit posicionar-se com un dels referents de la fotografia pel gran nivell artístic de les obres que en ell concorren.

ALZISAN Ecologico y tradicional
IDEA S. ECONOMIA largo

Castillo, rep 3 nominacions en la categoria Newborn, 3 en la categoria Infantil i 2 en la categoria Comunió la qual cosa, tal com declara l’autor: “estar nominat en un certamen d’estes característiques ja és un premi en si mateix per a tot l’equip”.

Equip que compta amb una llarga llista de premis i reconeixements i espera continuar ampliant el seu palmarés. Encara que, com apunta el jove fotògraf: “el major premi és el procés d’investigació i aprenentatge que com a equip, ens permet créixer professionalment i arribar a aquest nivell”.

Les obres nominades seran exposades en la seu central de la Fundació Caixa Rural Granada i no serà fins al pròxim dia 6 de febrer quan es done a conéixer el resultat del jurat en una gala que es durà a terme en la mateixa Fundació.

baner Carniceria Jordan largo

El premi, organitzat per AGRAFI (Associació de Professionals de la Fotografia i Imatge de Granada i Província) naix amb la intenció de fomentar l’excel·lència fotogràfica unint distintes ciutats i cultures, utilitzant la fotografia i el vídeo com a llenguatge universal, eliminant fronteres i creant nexes d’unió entre professionals de distints països.

A més, este premi té una important consciència social ja que destina el 20% de l’aportació de cada participant com a donatiu a una ONG, que serà triada per l’organització basant-se en les seues activitats i fins socials i com a reconeixement als seus mèrits i esforços en la lluita per defendre la igualtat, la integració, i el benestar social.